top of page
Yazarın fotoğrafıElif Karamehmet

Evler En Yeşil Zamanlarını Yaşıyor

Güncelleme tarihi: 9 Ağu 2022




Manzaralı Ev Her Zaman Ön Planda


Evlerde olmazsa olmaz hayat kurtaran detay ise, evinizi son moda dekorasyon ürünleriyle doldurmak yerine; evinize uygun parçaları evinizin ruhuna göre yerleştirmeniz. Boğaz manzaralı eve sahipseniz, moda olmasına rağmen kalın, uzun perdeler kullanmanız akıllıca olmayacaktır. Bunun yerine daha şeffaf tül benzeri perdeler kullanıp, fon perde detaylarıyla manzaranızı kapatmadan evinizi dekore edebilirsiniz. Boğaz manzaralı pencerenizin önüne koyacağınız berjer takımı, sevimli bir sehpa ile şık bir keyif noktası haline getirebileceğiniz eviniz; rahat bir koltuk tasarım bir kitaplık kullanarak da keyifli bir okuma köşesine dönebilir. Önemli olan, son trendleri takip etmekten ziyade evinizi nasıl işlevsel kullanacağınız ve evinizden ne istediğiniz olmalıdır.


Mutfak ve salonunuz yan yanaysa duvarda açtıracağınız bir servis penceresiyle keyifli zamanlar geçireceğiniz arkadaş sofralarından çok uzaklaşmadan sevdiklerinizi ağırlayabilirsiniz. Servis penceresini işlevsel kullanımı dışında dekoratif olarak da kullanabilir, fotoğraf çerçevelerini veya biblo gibi süs eşyalarını kullanarak değerlendirebileceğiniz bir alan kazanmış olacaksınız.


Salonunuza bir tazelik getirebilmek için gayrimenkul yatırımınızı kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Dilerseniz, oturma grubunuzun yerini değiştirerek daimi olmayan bir değişiklik sunabilir; dilerseniz de duvar nişi, alçı veya duvar boyasıyla evinize yeni bir soluk getirebilirsiniz.


Ev Dekorasyonunda Yapmamanız Gereken Hatalar


Öncelike ev dekorasyonu için herhangi bir araştırma yapmadan veya herhangi bir şeye karar vermeden önce, evinizi iyi analiz etmelisiniz. Işık alıyor mu, büyüklüğü nedir, hangi yöne bakıyor gibi. Yeterli güneş görüp görmemesi sizin duvar boyanızın tonundan, beslemeye karar verdiğiniz bitkilerin ömrüne kadar etkileyecek hayati bilgiler olacak. Araştırmanızı tamamladıktan sonra ise keyfinize uygun döşemeye başlayabilirsiniz. Eviniz küçük odalara sahipse koyu tonlardan uzak durmanızı, aynaları ise dekoratif obje olarak kullanmanızı öneririz. Geniş ve ferah bir eve sahipseniz; bir duvarınızı koyu renge boyayarak diğer duvarlarla bir kontrast oluşturabilirsiniz.


Yatırım Yaparken Göz Gezdirin


Dekorasyon önerilerimizdeki gibi boğaz manzaralı bir eve sahip olmak için sitemizdeki projelerimiz kısmını inceleyebilir; geniş, ferah ve işlevsel mimari tasarımlara sahip ev planlarımız ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.



0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page