top of page
Yazarın fotoğrafıElif Karamehmet

Sağlam İnşaat Güvenli Hayat




Mutlu bir yaşam için satın alacağınız evin güvenli olması mutlak şartlardan biridir. Son deprem yönetmeliklerine uygun inşaası, kullanılan malzemelerin güvenliği gibi pek çok unsur evimizin dayanıklılığı ve güvenini etkiler; bu nedenle araştırmalarımızı bu yönde yaparak evimizin konumu, planı veya manzarası unsurlarından önce güvenliği yönünde yapmak gerekir.


Araştırmalarınızı yoğunlaştırmış olsanız bile bu unsurların pek çoğu hakkında fikir sahibi olamayabilirsiniz, bu sebeple ev alırken önceliğiniz tanınırlığı ve referans işleri olan güvenli şirketlerle çalışmak olmalıdır. Yarım asıra dayanan tecrübesi ve güvenli bina referanslarıyla Çanakkale Kutlu İnşaat sizlerin güvenliğini en üst düzeyde tutarak inşaat çalışmalarını yapmaktadır. Kullanılan beton sınıfından, demirine birinci sınıf malzemelerin yanında uzman ekibi ve son deprem yönetmeliklerine uygun standartlarıyla sizlere yaşam alanları sunan Çanakkale Kutlu İnşaat; zemin sağlamlığı açısından Fore Kazık uygulamasıyla sizlere güvenli yaşam alanları sunar.


Fore Kazık Nedir, Neden Kullanılır ?


Fore kazık uygulaması, zemin güçlendirmek ve yapınızın dayanıklılığını arttırmak için kullanılan üst düzey bir inşaat yöntemidir. Yapı yüklerini eşit ve dengeli şekilde taşıyan, binaları olduğundan daha dayanıklı hale getiren Fore Kazık yaşam alanınızı daha da güvenli hale getiren bir uygulamadır. Zemin yapısına ve istenilen sonuca göre belirlenen çap boyutunun açılmasıyla başlanan işlem, demir donatıların açılan kuyulara yerleştirilmesiyle devam eder. Beton dökümü için gerekli ortam oluşturulmak adına tiremie adı verilen özel borular da kuyulara indirilir ve beton dökme işlemi gerçekleştirildiğinde bu borular çekilerek betonun alana yayılarak kuruması beklenir.


Fore kazık uygulaması zeminlerin arazi yapısı, eğimleri ve yükseklik farklarından dolayı oluşacak durumlardan binaları ve çevresini daha güvenli hale getirmek için kullanılmaktadır. Çanakkale boğaz manzaralı daire sahibi olmanın yanında güvenli ve sağlam bir yapının da sahibi olacaksınız.


Fore kazık çalışmasıyla alt yapısı güçlendirilen projemiz Vista Premium Apart ile ilgili detaylı bilgi alabilmek için;


7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page